søndag 17. august 2014

BORDKORT

BORDKORT TIL KONFIRMASJON, HJERTE

Det er ganske mange år siden jeg begynte å tenke på konfirmasjonen til datteren min, og etterhvert som jeg har funnet ting jeg kunne tenke meg å bruke til dagen hennes har jeg lagret bilder og bokmerker i en mappe på datamaskinen.

Et bokmerke jeg hadde lagret var til en artikkel med maler på noen nydelige hjerte-bordkort. Artikkelen var lagt ut på Papirgleder sine Kreative sider, men siden butikken ble lagt ned har også nettsiden blitt lagt ned. Ikke mye hjelp å få der, altså :(

Heldigvis hadde jeg også lagret et bilde av bordkortene så jeg klarte å tegne opp mine egne maler ved hjelp av det :)

Datteren min er utrolig glad i å spille musikk og ønsket å ha en G-nøkkel som pynt på bordkortene. Tenkte derfor at navnene kunne stå på en notelinje. Her er et bilde av først forsøk. Er fornøyd med selve bordkortet, men kommer nok til å endre litt på notelinjen

Hjerteformet bordkort til konfirmasjon
En brettet firkløver fungerer som støtte under det minste hjerte

Bordkort sett fra siden

Jeg har brukt ark fra Tilda sin Country Escape kolleksjon

Under finner du malen jeg har laget til bordkortet. Originalstørrelsen på bildet er A4

Mal på hjerte-bordkort

Setter pris på om du linker til bloggen min dersom du bruker denne malen og del gjerne bildene av det du lager, med meg  på Instagram @hverdagsmagi

God Natt :)
Camilla

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å prøve å lage disse! Takk for en flott mal!! =)

    SvarSlett
  2. Får jeg spørre hvor du kjøpe de g-nøklene? Er på utkikk etter noen selv :)

    SvarSlett