mandag 28. november 2016

Heklet adventsstjerne

Heklet adventsstjerne

Akkurat nå synes jeg at jeg har verdens nydeligste julestjerne i vinduet mitt ♥ Jeg hadde heklet to stjerner som jeg egentlig skulle stive for så å sy sammen til en stjerne, men det endret seg da jeg fant frem en gammel adventsstjerne for å se om jeg kunne bruke den til å forme stjerne med når jeg skulle stive dem.


Jeg la min heklestjerne oppå den gamle metallstjernen og den passet helt perfekt. Jeg måtte nesten klype meg litt i armen, for den så ut som om den var heklet til den gamle stjernen min. Jeg festet den ved å dra den over spissene, og er konkluderte lykkelig med at her var det heldigvis ikke nødvendig med noe stiving (skal innrømme at jeg hadde gruet meg litt til det)


Oppskrift:

Heklet Julestjerne, fra KK

Vær obs på at det er en feil i 6. omg.
Jeg heklet den slik: [1 st, 3 lm, 5 st] i lmb, *7 fm i neste lmb, [5 st+3 lm+5 st] i neste lmb*, gjenta fra *-* omg ut, men siste gang hekler du bare 4 st i den 1. lmb, avslutt med 1 kjm i toppen av 1. st.


Dette trenger du:

♥ Heklenål 2,5 mm (2,25 mm dersom du hekler løst)
♥ Saks
♥ Nål
♥ Klassisk julestjerne i metall, 28 cm i diameter (Se bildet under)

Slik gjør du:

 1. Hekle to stjerner (det går fint med en, også, men da vil du se den gamle stjernen på baksiden)
 2. Damp stjerne lett med et dampstrykejern
 3. Trekk forsiktig luftmaskebuene ytterst på spissene, over spissene på metallstjernen.
 4. Heng opp, og nyt en herlig adventstid ♥

Heklet julestjerne
Heklet adventstjerne
~ Camilla ~

3 kommentarer:

 1. Den er bare flot!

  Jeg har selv en drøm om at designe en hæklet lysende julestjerne, men har ikke fået løst det praktiske endnu :)

  Skønt at se, at det kan lade sig gøre.

  Heidi
  wwww.stonegnome.com

  SvarSlett
 2. Så utrolig julestjerne du har heklet. Superlurt å bruke en metallstjerne under :-)

  SvarSlett
 3. Here, you acquire the inventive and significant basis you need to|you should|you have to} turn passions into a professional lifetime of your own design. With your toolkit of hands-on, collaborative strategies and world help community, you enter ready for sustained success in your field or in superior studies. Parsons offers rigorous interdisciplinary programs throughout the spectrum of art and design, from trend and technology to city design, fine art, and administration. Here, creators and scholars master established disciplines and develop rising ones, fostering innovation that transforms business, advances sustainability, and enhances social impact and well being. For more than a century, Parsons has been inspired by the transformative potential of design. Today, the school’s groundbreaking plungers toilet academic programs carry forward that mission, making Parsons the primary U.S. design faculty and prime ranked globally.

  SvarSlett