mandag 8. februar 2016

Sweetheart granny

For halvannet år siden skulle jeg lage en rosa heklerute til et veldedeighetsprosjekt i Australia i forbindelse med Rosa sløyfe aksjonen. Jeg bestemte meg raskt for at jeg ville lage en rute med et hjerte og etter litt prøving og feiling endte jeg opp med en lyse- og mørkerosa variant av denne ruten, som jeg sendte avgårde Det var mange som spurte etter oppskriften på ruten, men jeg slet litt med å få ned på papiret hvordan jeg hadde heklet den. Men her er den altså, nesten ett og et halvt år senere.

Du får kjøpt den for en tier HER

Håper noen kan ha glede av denne oppskriften, og jeg setter stor pris på om dere vil dele prosjektene dere med meg, enten på Facebook eller på Instagram (@hverdagsmagi)

(The pattern is also available in English)

Sweetheart granny

Heklet bestemorsrute med hjerte

Oppskrift på heklerute med hjerte
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar