mandag 13. mars 2017

Erigeneia Shawl

Erigeneia Shawl
På nyåret bestilte jeg meg et nydelig garnnøste fra Wollfamos, og jakten på et sjal som var garnnøstet verdig, begynte. Til slutt bestemte jeg meg for å hekle Erigeneia Shawl, av Silke Terhorst. Dette sjalet har et nydelig mønster som minner meg om syriner i full blomst, og jeg ble bare mer og mer glad i det, jo mer jeg heklet. Oppskriften var også enkel å forstå, og den er gratis. Dessverre hadde jeg ikke nok garn til å hekle den originale pyntekanten på sjalet, så jeg måtte hekle min egen variant. Jeg har dessverre ikke oppskrift på heklekanten, den har jeg heklet etter eget hode, inspirert av bilder jeg har funnet på nettet.

Oppskrift: Erigeneia Shawl, av Silke Terhorst
Garn: 1 nøste à 1000 m fra Wollfamos, i fargen Simple
Heklenål: 4,5 mm

---------------------------------

A couple of months ago, I ordered a beautiful yarn cake from Wollfamos and begun the search for the perfect shawl pattern. I decided to crochet the Erigeneia Shawl, by Silke Terhorst, and I must say; I absolutely love this pattern. It reminds me of Lilacs in full bloom. The pattern is easy to follow, and it's free. Unfortunately I didn't have enough yarn for the original edging, so I had to crochet a different edging. I don't have a pattern for the edging I made, it's just inspired by pictures I found online

Pattern: Erigeneia Shawl, by Silke Terhorst
Yarn: 1 cake à 1000 m from Wollfamos, in the colour Simple
Hook: 4,5 mm



Heklet sjal / crochet shawl

~ Camilla ~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar