onsdag 15. august 2018

Granny Square Day

I dag, 15. august, er det Granny Square Day!

Granny Square Day er i hovedsak en Instagram-feiring, men også i heklegrupper på Facebook deles det bilder av heklede bestemorsruter i dag.

Det var Susan @suregal27, som dro igang Granny Square Day på Instagram i 2014, men i år har hun sendt stafettpinnen videre til Simply Crochet Magazine @simplycrochetmag. Tanken er at du deler et bilde av en bestemorsrute og tagger bildet med #grannysquareday2018 (taggen for 2018).
Bestemorsruten skal dekke hele bildet, og er viktig at den ligger flatt på et ensfarget (helst hvitt) underlag, slik som på bildet under.
Granny Square Day
Når du klikker deg inn på taggen vil du få opp tusenvis av nydelige bestemorsruter, og når du har plukket ut dine favoritter, lager du deg et virtuelt lappeteppe som du deler under taggen #grannysquaresampler2018

For å lage et virtuelt lappeteppe trenger du en fotoapp som lar deg sette sammen flere bilder til et bilde. Jeg bruker Photo Studio PRO, men det finnes mange andre app'er du kan bruke, som f.eks Layouts fra Instagram. Ta et skjermbilde av de bestemorsrutene du ønsker å bruke og sett sammen bildene til et nydelig teppe. Her er et teppe laget av rutene jeg la ut til fjorårets Granny Square Day.
Granny Square Sampler
Så la oss feire Bestemorrutens dag sammen, og dele dine ruter med oss på Instagram.
Gleder meg til å se alle sammen ♥

Her er ruten jeg har heklet til årets feiring; Springtime Magic Granny
Du finner den på Instagram, @hverdagsmagi
For de som ønsker oppskriften, så vil den bli lagt ut her på bloggen i løpet av morgendagen.
Springtime Magic Granny

~ Camilla ~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar