mandag 19. september 2011

NY HOBBY :)

Da jeg skulle være nattevakt på sommermusikkskolen i begynnelsen av august, fant jeg ut at jeg måtte ha noe å gjøre på for å klare å holde meg våken. Jeg bestemte meg da for at jeg ville lære meg å hekle. Med meg i vesken hadde jeg en heklenål, et gammelt trådnøste, og "Lære å hekle, steg for steg" og mønster på en blomst som jeg hadde printet ut.Trodde jeg begynte på noe lett da jeg hadde valgt en blomst, men har funnet ut at en blomst med tre lag, som hekles både fra fremsiden, og baksiden krever ganske mye heklekunnskap. Med med god hjelp fra hun jeg var nattevakt sammen med, fikk jeg til slutt teken på det.
Tror ikke det var så dumt å begynne med noe litt vanskelig, det var ganskeenkelt å hekle etter mønster etterpå ;) (Prøver samme taktikken nå med strikking, men vet ikke om det er med samme hell :P)

Da jeg er en frysepinn, og elsker gode ullsokker, ble mitt første prosjekt et par tøfler fra DROPS design.

Varme og gode, søte også så de kan fint brukes til et finere antrekk ;)

Er blitt "helt hekla", som sønnen min sier, så det har vært noen produktive uker. Hele familien har fått seg nye tøfler og pannebånd. har også begynt så smått å lage mine egne hekleoppskrifter.

Her er noe av det jeg har laget.

Alle tøflene er heklet etter mønster fra drops.no


Takk for at du titter :)

4 kommentarer:

  1. Så utrolig flink du er Camilla!! Helt imponert :) Du må begynne å selge dem for jeg kunne tenkt meg både pannebånd til Jonas og Leah og det nydelig skjerfet du har laget til Emilie! :D Klem Aina

    SvarSlett
  2. Selvfølgelig kan du få pannebånd, og skjerf... skjerfet tar nok litt tid :P Bare gi meg en lyd om hvilke farger du ønsker ;) Klem :)

    SvarSlett
  3. For en søt blogg du har:)

    SvarSlett