mandag 21. januar 2013

HEKLET LUE MED REFLEKS-DUSK

TØFF BAGGY-LUE MED DUSK

Etter at min datter har fått seg mange nye luer var det på tide at guttungen også fikk seg en. Han har vært med å plukke ut fargene selv og var veldig bestemt på at han ville ha en lue med dusk. Da vi stod i kassen og skulle betale fant jeg et refleksgarn fra "seeme", ved kassen. SUPERT... da blir det lue med refleks-dusk :)

For å få en litt røffere stil ville jeg ha et litt grovt bråt på luen. Etter litt prøving å feiling fant jeg frem til en teknikk som jeg ble veldig fornøyd med.

Her er resultatet:

Heklet baggy-lue med dusk
Luen er heklet på nål nr 7 i Andes fra Drops

Mannen min ble litt misunnelig, så nå er det hans tur til å få seg en lue... men den blir nok uten dusk ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar