mandag 28. januar 2013

PULSVARMERE

Tine Solheim har laget en oppskrift på noen nydelige pulsvarmere, som jeg lenge har tenkt at jeg skulle hekle. Men da jeg begynte ble jeg veldig glad for at jeg hadde ventet til jeg hadde litt hekleerfaring. Mønsteret  var veldig enkelt forklart og manglet forklaring på hvordan man skulle avslutte omgangene og lage overgangene mellom bordene. For et år siden hadde nok boken flydd vegg i mellom, men nå gikk det greit :)

Pulsvarmerene er opprinnelig heklet med tre border og uten tommelfeste, men jeg liker at de går litt opp på håndflaten så jeg har heklet en ekstra bord med hull til tommelen.

Pulsvarmerene er heklet i Alpaca fra Drops, og oppskriften er hentet fra boken Løkker og masker

Heklede pulsvarmere

Dersom du ønsker oppskriften på hvordan jeg har laget pulsvarmerene, gi meg e-post adressen din og jeg skal forklare hvordan jeg har gått fram.

Ha en fin vinterdag

Camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar