lørdag 30. september 2017

Heklet havfrueteppe / Crochet mermaid tail blanket

Heklet havfrueteppe / Crochet Mermaid Tail Blanket
Heklede havfruetepper har blitt veldig populære, både hos små og store jenter som drømmer om å svømme under vann som Ariel. Hadde jeg vært 30 år yngre hadde nok et slikt teppe stått øverst på min ønskeliste, også. I slutten av august var jeg så heldig å få besøke Favoritgarner sitt lager og lagerbutikk, i Stockholm. En skikkelig godtebutikk for alle garnelskere. Jeg fylte opp kofferten min, og min datter sin, greit... jeg måtte også kjøpe en ny stor koffert, med garn, og et av dem var det supermyke garnet Eliza, fra Scheepjes. Dette garnet passer perfekt til et koseteppe og jeg bestemte meg fort for å hekle et havfrueteppe til min lille niese, i det. Jeg gikk for en variant hvor finnen er dobbel, slik at man kan putte føttene inni. Teppe gikk utrolig raskt å hekle så det blir nok flere slike. Datteren min har allerede lagt inn bestilling.

♥ Oppskrift: Mermaid Tail blanket, av Jennifer Dougherty
♥ Størrelse: Barn (Child)
♥ Garn: Eliza, Scheepjes
♥ Farge/mengde: 100g 223 Soft Sage, 150g 205 Roller Scate
♥ Heklenål: 6mm

-----------------------------------------------------------

Crochet mermaid tail blanket has become a hit among both young and older girls, that dreams about swimming under the sea like Ariel. If I was about 30 years younger this would most certain have been on top of my wishlist, as well. About a month ago, I was lucky enough to visit Favoritgarner's warehouse in Stockholm. A little bit of heaven for us yarn lovers. I filled up my suitcase, and my daughter's, well... I also had to buy a new large suitcase, with yarn, and the supersoft Eliza from Scheepjes, was one of them. This yarn is perfect for making cozy blankets, and I quickly decided to use it for making a mermaid tail blanket for my little niece. I picked a pattern with a pocket fin. The blanked worked up really quickly, so I may have to make a couple of more. My daughter has already placed her order. 

♥ Pattern: Mermaid Tail blanket, by Jennifer Dougherty
♥ Size: Child
♥ Yarn: Eliza, Scheepjes
♥ Colour/amount: 100g 223 Soft Sage, 150g 205 Roller Scate
♥ Hook: 6mm


~ Camilla ~


1 kommentar: